Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Service
9,4
418 commentaren van in totaal 418 beoordelingen
Hans Kruijssen (Roermond)
11/10/2018
10

Vanaf het eerste bezoek, een jaar geleden, aan de showroom zijn wij naar 100% tevredenheid door de medewerkers van Jan Wuts behandeld bij de aanschaf van onze Prius plus. Niets was te veel. Ook bij de aanschaf van de Yaris van mijn dochter in dezelfde periode heeft hij kosten nog moeite gespaard om alles te regelen. Wij zijn 100% tevreden over de dealer en zijn medewerkers.

Wim van Cann (Roermond)
11/10/2018
10

Vriendelijke, deskundige en betrouwbare mensen.Staan altijd voor je klaar, ook op lastige momenten zoals in het weekend.Ben al meer dan 30 jaar klant en naar volle tevredenheid.

Dawaa Huizinga (Sittard)
05/10/2018
9

Autobedrijf Jan Wuts verlenen trouwe betrouwbare diensten. Medewerkers zijn altijd vriendelijk.Als je zonder afspraak komen helpen ze je ook vriendelijk.

Henk Grispen (Echt)
05/10/2018
9

In september 1992 ben ik voor het eerst in contact gekomen met Autobedrijf Jan Wuts. Thans, enkele toyota's later, ben ik nog steeds een tevreden klant van dit bedrijf. Nooit heb ik in de afgelopen tijd de behoefte gehad om een andere Toyota garage te bezoeken. Ik verwacht en hoop dat ik ook in de toekomst mij mag rekenen tot een gewaardeerde klant.

R.Heynen (Born)
05/10/2018
9

Goede service,luisteren naar de wensen van de klanten

M. Ummenthum (Reuver)
28/09/2018
9

Zeer prettig bedrijf om je auto te kopen en onderhouden.Vriendelijke benadering, open communicatie, duidelijke uitleg.Je voelt je gewaardeerd als klant, dat is fijn!

Henk Voorzee (Swalmen )
26/09/2018
10

Een goede uitstraling en goede service.

W. Beurskens
25/09/2018
10

Tot nu toe heb ik alleen maar positieve ervaringen gehad. Ga vooral zo door.

Frans Kersten (Swalmen)
24/09/2018
10

Ben al sinds 1974 tot volle tevredenheid klant bij deze dealer!

h.jeronimus (roermond)
13/09/2018
9

Al meer dan 40 naar klant altijd zonder problemen

Hub Heynen (Swalmen)
13/09/2018
10

Vriendelijke, deskundige medewerkers. Niets is te veel in deze garage. SERVICE wordt hier met hoofdletters geschreven, en dit wordt ook in praktijk gebracht.

Mat Hoffmans (Venlo-Blerick)
06/09/2018
10

Je wordt er altijd vriendelijk en correct behandeld. Ze nemende tijd om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.Goede en correcte service. Autobedrijf Jan Wuts staat bij mij hoog in het vaandel!!

Dhr. RWJ Peeters (Beesel)
05/09/2018
10

Onverwacht en zeer laat aangekomen met een naar ik dacht dure maar noodzakelijke repartie . Na korte inspectie kreeg ik te horen dat het een oude en slechte accu was.(19 jaar oud!)Men bood mij aan deze direct te vervangen hoewel sluitingstijd al voorbij was.Het probleem werd in no time verholpen , en na een kleine check werd mij de sleutel weer overhandigt en kon weer verder rijden.Top bedrijf en top service.

Itie.wolters (Swalmen)
05/09/2018
10

Vriendelijk en altijd behulpzaam

J.B.Passchier (Herkenbosch)
05/09/2018
9

Alles wordt correct afgehandeld altijd warm gevoel.

Van bers (Swalmen)
05/09/2018
10

Super service

M.Luttels- Maessen
29/08/2018
10

service is goed.

Coppus w.h.j. (Reuver.)
22/08/2018
10

Kijk naar vorige vragen en mijn conclusie is voor alle facetten van alle medewerkers .

dhr. M. Cormaux (Swalmen)
22/08/2018
9

Men kent zijn klanten waardoor men persoonlijke benaderd wordt. De snelle service en de afhandeling van werkzaamheden worden naar tevredenheid uitgevoerd.

John61 (Tegelen)
22/08/2018
10

Betrouwbaar bedrijf. Al jaren vaste klant naar volle tevredenheid.

Karina Reulen (Roermond)
22/08/2018
10

Goede service en heel deskundig vriendelijk personeel.

Dhr. Gubbels
20/08/2018
10

prima service en super behulpzaam.

C. Schoutrop
15/08/2018
10

Vanwege de perfecte service en klantvriendelijkheid

Marion Engelen (Wilnis)
15/08/2018
9

Toyota Jan Wuts is al sinds 1980 onze Toyota-dealer; ook al wonen we sinds 1982 in de Randstad. Betrouwbaar, goed, vriendelijk, kortom: top!

Carla Vaessen (Roermond)
08/08/2018
9

Bij autobedrijf Jan Wuts staan ze altijd voor je klaar en word je vakkundig en snel geholpen. Complimenten voor het team!

dhr. Vintcent (Swalmen)
08/08/2018
9

Prima bedrijf met goede en vriendelijke vaklieden.

Dhr. H.Ritzen (Maasbracht)
01/08/2018
10

Klantvriendelijk, goede communicatie, non nonsens

P. Hermans
01/08/2018
10

Een garage zoals een garage hoort te zijn. Je voelt je welkom, wordt prima geholpen en service wordt hier met hoofdletters geschreven en dat alles in een atmosfeer van "Doe maar lekker gewoon". Gratis leenauto. Altijd bereidheid om mee te denken. Kortom een TOPDEALER.

piet maessen (swalmen)
01/08/2018
9

zeer goeie vriendelijke gar.

H. Maasen
30/07/2018
8

Goede garage

Rene Hoezen (Reuver)
25/07/2018
10

Goede service en een vak garage. Ze staan 24/7 voor je klaar als het nodig mocht zijn. Super!!!

Cor Leijendekkers (Swalmen)
24/07/2018
10

Ik wordt altijd zeer correct behandeld en kan geen verbeterpunten bedenken.

Jack van der Goot (Maasbracht)
23/07/2018
10

Zeer correcte bejegening, vriendelijk, altijd een bakje koffie, kortom waar voor je geld.

A.K Prust
18/07/2018
10

Goede en fijne service en het contact met de personen achter de receptie is perfect

Dhr. H. Sanders (Swalmen)
18/07/2018
10

Komt afspraken na. Duidelijke prijsafspraak. Extra's worden besproken. Net dat beetje extra service, auto gereed, staat hij voor de deur klaar om zo mee weg te rijden.

Jo en Ria Janssen-Simons (Beesel)
12/07/2018
9

In mijn geval betrof het een schadegeval. De afhandeling hiervan werd volledig door hun afgehandeld. Prima geregeld bedankt jongens.

Rob Schätzler (Geleen)
11/07/2018
9

Goede klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en service

Jack van der sterren (Reuver)
10/07/2018
10

ik kan autobedrijf jan Wuts b.v. bij iedereen aanbevelen Het is een super bedrijf die altijd voor zijn klanten klaar staat en waar niks te veel is.

Rijs (Neer)
09/07/2018
10

Vakkundig, behulpzaam en meedenkend personeel. Een fijn bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. Gratis vervangende auto. Zelfs op zaterdag is de werkplaats gewoon geopend.

Dhr van Rhee (Tegelen)
27/06/2018
8

Goede service,Vakkundig personeelEerlijken betrouwbaar naar de klant

Harrie Beurskens (Swalmen)
27/06/2018
10

Perfecte en altijd snelle service, vriendelijk personeel.

Paul Cluitmans (Roermond)
27/06/2018
9

In alles tevreden over de verrichtte werkzaamheden.

Mevr. Sassen (Roermond)
25/06/2018
10

Meest oprecht personeel dat ik ken. Klantvriendelijk en heel servicegericht. Denken met je mee op alle vlakken en staan altijd klaar voor je auto (of met een auto) als dat nodig is.

Huskes (Venlo )
20/06/2018
10

Waar voor je geld open en eerlijk en een fantastische Service

Mirella Strangio (Nederweert)
20/06/2018
10

Betrouwbaar en uitstekende service. Prijsopgave vooraf en evt reparatie altijd in overleg met de klant. Als vaste klant krijg ik in gebal van een reparatie/beurt gratis vervangend vervoer wat ik als zeer klantvriendelijk ervaar.

P v Heur (Swalmen)
20/06/2018
10

Goede service,vriendelijk personeel

M. Knippenberg
13/06/2018
9

Vakkundig, vriendelijk en dichtbij

Familie Boonen (Reuver)
07/06/2018
10

En fijn een betrouwbaar bedrijf. Ze zijn er altijd vriendelijk en behulpzaam.

Brouwers (Ohe en Laak)
06/06/2018
10

Goed advies, correcte afwerking vlgs afgesproken prijs.

Cor Boomars (Belfeld)
06/06/2018
9

De service van autobedrijf Jan Wuts kenmerkt zich door een goede en betrouwbare dienstverlening door terzake kundig personeel.

Ger Cox
06/06/2018
10

De beurten zijn altijd goed uitgevoerd en ik krijg een lijst van alle punten van de controle. Verder zijn we met een paar kleine reparatie direct geholpen.

Heer Martin Bekkers & Mevrouw Ans Bekkers Ramakers (Roermond )
06/06/2018
9

Wij zijn bijzonder tevreden over de garage WUTS ook over de serviceverlening hebben wij geen negatieve ervaring.Zowel met directie en als met de alle medewerkers in de garage staan wij op zeer goede voet.

J.M. van Deur (Swalmen)
06/06/2018
9

goede service en klant gericht.

J. Steins (Nunhem)
24/05/2018
9

Deskundig personeel. Reparaties goed uitgevoerd. Betrouwbare garage

J.Evertz
24/05/2018
9

accurate en vriendelijk bejegening en duidelijke uitleg over geplande werkzaamheden.

Edwin Stevens (Swalmen)
17/05/2018
10

Bekwaam, snel & vakkundig, vriendelijk en excellente service. Vooraf informatie over kosten en ze denken mee met de klant. Zeer tevreden!

Harry van Lierop
16/05/2018
9

Een prima bedrijf met prettige bediening van het hele personeel. Zeer aan te bevelen.

Frans Hendriks (Sittard)
14/05/2018
10

Dit is mijn eerste kennismaking met deze Toyota garage . Sinds een jaar ben ik klant en tot nu toe tot volle tevredenheid.
Goede service en klantvriendelijk personeel.

Dhr. B.Timmermans (Melick)
09/05/2018
10

Prima geregeld in prettige sfeer.

Emile Snijders
09/05/2018
9

Vakgarage met vriendelijke, behulpzame mensen!

Jos zijlstra (Roermond)
02/05/2018
9

Goede garage

Leppers
02/05/2018
10

Geweldige service. Komen afspraken altijd na. Super bedrijf

linda en marcel roeffen-cox (swalmen)
02/05/2018
10

zeer klanrvriendelijk en zeer goede servis

Mevr. Van der Aa
02/05/2018
10

Zeer vriendelijk personeel, betrouwbaar, behulpzaam en correct.

R. Heijman (Swalmen)
30/04/2018
10

Vriendelijke en zeer kundige medewerkers.

Joke Koolen (Roermond)
26/04/2018
10

Heel behulpzaam en vriendelijke dealer en personeel

Dirk met. Steven (Echt)
25/04/2018
10

Ën bedrijf waar veel andere zaken een voorbeeld aan kunnen nemen een bedrijf met een gouden sleutel. .

Fam Haazen (Steyl)
25/04/2018
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam

G.Janssen (Tegelen)
25/04/2018
9

Het is een goede dealer

gpm jansen (swalmen)
25/04/2018
9

altijd corect en behulpzaam als het nodig is

van Ee
25/04/2018
10

Is een zeer klantvriendelijke en betrouwbare garage dat doet wat ze beloven en eventueel met je meedenken.

Dhr. H. Hustings (Swalmen)
18/04/2018
10

Dorpsmentaliteit wil zeggen; geen opgeblazen gedoe, dus gewone vriendelijke mensen die hun afspraken na komen. Mensen die je kunt vertrouwen, die altijd klaar staan. Deze punten vind ik persoonlijk vele malen belangrijker dan dat er per ongeluk een "euro-tje meer" op de factuur staat dan bij een ander.

Jan Kuipers (Losser)
18/04/2018
10

Het is voor ons een zeer transparant bedrijf.Staan altijd klaar voor ons als er acuut problemen ontstaan.Creeren altijd wel een mogelijkheid om ons z.s.m. te helpen.En dat is zeker een pluim waard.

Helwegen (Roermond)
12/04/2018
9

Ik word tijdig in kennis gesteld m.b.t. controle / beurt . Autobeurt wordt m.i vakkundig uitgevoerd. Mocht er iets mankeren, dan wordt dit vooraf medegedeeld en gevraagd om e.e.a te verhelpen ; tijdens beurt wordt garage-auto ter beschikking gesteld; wordt door de receptie-medewerkers vriendelijk te woord gestaan.

Ivonne Pouls (Merkelbeek)
12/04/2018
10

Super service en klant vriendelijkheid.

DHR FRANS VAN RHEE (TEGELEN)
05/04/2018
9

OMDAT IK ZEER TEVREDEN BEN

T.T.G.C. Claassen (Swalmen)
05/04/2018
10

Perfecte service

Dhr MGM Smeets (Belfeld)
29/03/2018
8

omdat alles naar wens verloopt

Geert Poeth (Herten)
21/03/2018
10

Autobedrijf Jan Wuts is een prima zaak waar je als klant tevreden komt en vertrekt.

Jacq Pansters (Belfeld)
21/03/2018
8

Netjes te woord gestaan en aan afspraak gehouden wanneer de auto klaar was.

Marleen Reinders (Beesel)
21/03/2018
10

Tip-Top !!!!!!!!!!!

Ricks Wuts (Swalmen)
14/03/2018
10

Je word er altijd correct en vriendelijk behandeld

W.Grijn (Herten)
09/03/2018
9

Zeer behulpzaam en correct met afspraken

Mw. Ria Beek (Swalmen)
28/02/2018
10

Volledig tevreden

Richard van de Berg
28/02/2018
9

Zeer tevreden (maar er moet natuurlijk ook ruimte zijn voor verbetering)

Hen van Lomm
26/02/2018
9

Goeie service en altijd goed geholpen

Jo en Ria Janssen-Simons (Beesel)
16/02/2018
8

Kundige monteurs, goede feedback bij eventueel te repareren of te vervangen onderdelen. In overleg (telefonisch) word duidelijk omschreven wat er gerepareerd e/o vervangen moet worden met met een geschatte prijs. Na mijn toestemming wordt dit uitgevoerd. Opmerkingen mijnerzijds zoals een verzoek om ergens iets te checken wordt meteen meegenomen.

Martien Crommentuijn (Stalbergweg 228 Venlo)
14/02/2018
10

Mooi bedrijf met goede mensen

Ger Verstappen (Heythuysen)
31/01/2018
9

omdat ze zeer klantvriendelijk zijn en gastvrij

Dhr. J. Geraedts (Swalmen)
24/01/2018
10

Er wordt naar je geluisterd en een advies besproken.

Charles Geraedts (Swalmen)
03/01/2018
10

Bij Autobedrijf Jan Wuts B.V wordt je altijd zeer prettig en kundig behandeld, de service is uitstekend, garantie wordt niet moeilijk over gedaan kortom een perfect bedrijf waar je met plezier terug gaat. Het personeel is zeer vriendelijk en komt zijn afspraken na, wat heel belangrijk is. Kortom een aanrader!

G.L. in 't Zandt (Tegelen)
27/12/2017
10

Al meer dan 30 jaar helemaal tevreden.

Jos Zijlstra (Roermond)
20/12/2017
10

Goede garage waar ze je kennen

Mevrouw Pex-Vaessen (Roermond)
20/12/2017
10

Autobedrijf Jan Wuts is een zeer goede betrouwbare garage die de klant ontzorgt en goede informatie verstrekt. De medewerkers zijn klantvriendelijk en hebben een goede planning.

Anoniem
18/12/2017
9

omdat ze zeer klantvriendelijk zijn en goede service

Anoniem
13/12/2017
8

Keurige behandeling, goede duidelijke afspraken. Ook tussentijds goede service( bv lamp kapot wordt je meteen geholpen )

Anoniem
13/12/2017
9

Ik ben tevreden over de manier waarop ik benaderd word,netjes en beleefd.Er is altijd uitleg of overleg over de auto als het nodig is.

Anoniem
13/12/2017
10

Prima service, no nonsense dienstverlening en heldere afspraken.

dhr H van den Beucken
13/12/2017
7

omdat de service afspraken en baliemedewerker goede uitleg heeft gegeven

Roel van der varst (Roermond)
13/12/2017
9

Prima en kundig personeel

W.a.m Verwijlen (Beegden)
13/12/2017
10

zeer betrouwbaar bedrijf, en een zeer goede service.

Ivo Buné (Reuver)
08/12/2017
10

Ik heb het volle vertrouwen in hun vakmanschap en word met respekt behandeld.

Anoniem
06/12/2017
10

Goede en duidelijke service.Goede communicatie in geval van extra bendigde onderdelen

Anoniem
29/11/2017
9

Beurt en reparatie naar behoren uitgevoerd. Tevoren keurige prijsopgave gehad. Denken met je mee. Ga er altijd met een gerust hart naar toe en kom er tevreden vandaan.

Anoniem
29/11/2017
8

ik vind het zeer fijn dat ik heel goed ben geholpen.

P.F.M. Wijnands (Swalmen)
22/11/2017
9

Al 35 jr. klant, prima garage, goeie service en vriendelijke mensen.

Piet Geraedts (Vlodrop)
13/11/2017
10

omdat alles correct verlopen is

Anoniem
10/11/2017
10

Klantvriendelijk en goede service

Anoniem
08/11/2017
10

Persoonlijk contact is erg goed.Uitvoering van werkzaamheden gaat altijd zoals afgesproken, prima dus.Geen addertjes onder het gras. Open communicatie, ook over financiën.

Dhr. Levels (Reuver)
01/11/2017
9

Je word netje en correct behandeld. Afspraken worden zeer goed nagekomen en men denkt met je mee.

Anoniem
25/10/2017
9

Zeer tevreden

Dhr PPansters (Reuver)
25/10/2017
10

Alles naar wens verlopen

Dhr. A van Sloten (Herten)
11/10/2017
9

Ben zeer tevreden over de firma Wuts en Toyota over her geheel

Anoniem
27/09/2017
8

Goede service en klantvriendelijk

Frans Rijvers (Belfeld)
27/09/2017
9

Zeer mooie en een verzorgde uitstaling.

Mat Hoffmans (Venlo-Blerick)
15/09/2017
10

Zowel bij de aankoop van een nieuwe Toyota, alsmede bij alle onderhoudsbeurten altijd correct en vriendelijk geholpen. Een garage waar vakmensen werken die aan klantenbinding doen!

Jack van der Goot (Maasbracht)
31/08/2017
10

Zeer vriendelijk personeel zowel balipersoneel als monteurs. Altijd snel klaar staan en bereid om problemen op te lossen.

Dhr. H. Maasen (Horn)
09/08/2017
9

Vriendelijk personeel, afspraken worden keurig nagekomen, reparaties goed uitgevoerd

René Hoezen (Reuver)
31/07/2017
10

Fijne garage en vriendelijk en behulpzaam personeel.

hans koolen (swalmen)
26/07/2017
9

Zeer goed bedrijf vakbekwaam

peter van de port (Roermond )
26/07/2017
10

Goede service komen afspraken na zeer klantvriendelijk

Anoniem
24/07/2017
7

Vriendelijk, vertrouwelijk en de eerste indrukken bij het eerste bezoek zijn positief.Tevens wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om een beoordeling te geven over Toyota dealer Oostendorp Venray. Op 29-06-2016 hebben wij een Avensis gekocht bij deze firma. De aflevering was niet wat we ervan verwacht hadden (zeker voor de kleine 1.000,- euro wat we ervoor moesten betalen). Afgesproken en beschreven in het contract was dat deze Avensis werd afgeleverd met Allseason-banden. Dit zou ook gebeuren werd ons medegedeeld. Afijn, auto gekocht en we waren euforisch! Een mooie, grote gezinsauto. In het half jaar erna hebben we helaas enkele bezoekjes moeten brengen aan Oostendorp Venray i.v.m. problemen (o.a. automatische tankdop die niet werkte, abs computer gaf een foutmelding, linker spiegel die niet horizontaal versteld kon worden). De tankdop werd gerepareerd, abs computer werd uiteindelijk vervangen en het elektrisch circuit van de spiegel zou volledig intact zijn. Na een jaar werd het tijd voor de APK-keuring. Ons vertrouwen in Oostendorp Venray was al beneden pijl dus hebben we besloten, ook vanwege de reisafstand, naar Jan Wuts te gaan. Op 12-07-2017 stond auto daar op de brug voor APK. Als eerste wat de monteur zei "Waarom rijdt u nog met winterbanden?". We zeiden "nee meneer dat klopt niet, dit zijn Allseason-banden". Na enige uitleg bleek dus dat dit inderdaad winterbanden te zijn. De winterbanden waren in dusdanige staat dat we na de APK van 12-07-2017 nog maar 10.000km zouden kunnen rijden. We reden dus al ruim een jaar op winterbanden zonder daar erg in te hebben en in de veronderstelling dat we Allseason-banden onder de auto hadden liggen.Frusterend en erg boos waren we. Oostendorp Venray had ons voorgelogen! Op diezelfde dag nog contact gehad met Oostendorp Venray en ik werd verzocht het contract toe te sturen en uiteindelijk ook foto's van de banden. Op het contract stond gelukkig met de hand erbij geschreven dat de auto werd afgeleverd met Allseason-banden. Op vrijdag 14-07-2017 heeft Oostendorp Venray contact gezocht met ons. Bevestigend werd gezegd dat er winterbanden op de auto lagen. Er was in hun ogen een communicatie fout opgetreden i.v.m. de profieldiepte etc. En er werd toch wel toegegeven dat de communicatie fout meer bij hun lag. Er werd een voorstel gedaan. Of we krijgen er een gebruikt setje zomerbanden erbij of we kunnen voor een gereduceerd tarief nieuwe Allseason-banden kopen. Met beide opties zijn we het dus niet eens. Op 25-07-2017 staat een persoonlijk gesprek gepland om te komen tot een oplossing. Ik ben benieuwd wat daar gaat uitkomen! Het vakmanschap van Toyota dealer Oostendorp Venray nemen we dus in twijfel na dit akkefietje.

Ger Cox (Sint Odiliënberg)
24/07/2017
10

Je word altijd correct ontvangen ze komen de afspraken na en als er onverwachts een probleem is word dit direct opgelost.

Rob Schätzler (Geleen)
24/07/2017
9

Wegens klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en kwalitei

M Bex (Roggel)
14/07/2017
10

Zeer Goed

Anoniem
13/07/2017
10

Goeie service, afspraak en afhandeling

Anoniem
13/07/2017
8

Een mooi bedrijf goede uitstraling
Veel bedrijvigheid genoeg mooie occasions en genoeg nieuwe modellen
De showroom ziet er netjes en goed gevuld uit. Als je een nieuwe of gebruikte Toyota zoek kun hier slagen

Familie Boonen (Reuver)
13/07/2017
10

Vriendelijk en hulpvaardig

Jan Walenbergh (Swalmen)
13/07/2017
10

perfecte service

Dhr.W.Grijn (Herten)
12/07/2017
9

Goede service en komen afspraken na.

Anoniem
30/06/2017
8

goed zo

Anoniem
27/06/2017
9

goede service prima afspraken en goed advies

wcmm koolen (swalmen)
26/06/2017
10

bij dit bedrijf wordt met de klant meegedacht je wordt hier altijd goed geholpen top

Anoniem
22/06/2017
10

Ik voel mij bij Garage Wuts al vanaf 1974 echt als klant super behandeld.
Altijd een praatje , bakkie koffie en luisterend oor en vooral voor persoonlijke interesses .
Het gaat niet alleen om de auto maar zeker ook de mens of gezin achter de auto.

Harrie Beurskens (Swalmen)
20/06/2017
10

Al jarenlang zeer tevreden over de service, vriendelijkheid en het altijd klaarstaan.

Anoniem
19/06/2017
9

Altijd correct,prijsopgave vantevoren
goede service

Anoniem
13/06/2017
9

Betrouwbaar en deskundig. Staat altijd klaar om te helpen.

Marleen Reinders (Beesel)
07/06/2017
10

Autobedrijf zeer betrouwbaar en deskundig. Ze werken nauwkeurig. Niet alleen op autogebied , doch ook zeer
aimabel in de persoonlijke omgang.

JJG Verstegen (Reuver)
31/05/2017
10

Omdat ik altijd zeer correct en netjes behandeld wordt. Als er eens een probleempje voor doet wordt direct in orde gemaakt vaak nog zonder rekening

Anoniem
29/05/2017
8

Al jarenlang tevreden klant bij Wuts in Swalmen. De afgesproken reparaties worden altijd correct en goed uitgevoerd. Er staat altijd een leenauto ter beschikking en daar hoef je niet voor te vragen maar die wordt gelijk aangeboden zodra je de afspraak inplant.

Anoniem
24/05/2017
10

Ik ben zeer tevreden over het bedrijf ze zijn vriendelijk en respectvol. Brachten netjes mijn auto terug omdat ik geen vervoer had. Ontzettend netjes..

Anoniem
24/05/2017
10

Naar volle tevredenheid en als klant behandeld

Gmj kramer Bert (Belfeld)
24/05/2017
10

Altijd paraat om te helpen evt leen auto bellen als er meer kosten gemaakt moeten worden.

J van Ophoven
24/05/2017
9

Fijne afhandeling probleempje met de airco na beurt ( bleek dat het niets met de onderhoudsbeurt te maken had) op een voor mij zeer prettige wijze opgelost .

Fam. de Vries (Beesel)
17/05/2017
10

Betrouwbaar, klantvriendelijk en goede service.

Anoniem
10/05/2017
9

Uitstekende service

Anoniem
03/05/2017
10

Al vele jaren door autobedrijf Wuts op een correcte en zeer klantvriendelijke wijze behandeld. Werkzaamheden worden altijd tot mijn volle tevredenheid uitgevoerd. Ook de voorlichting en begeleiding bij aanschaf nieuwe auto geschied altijd in goede sfeer en tot mijn volle tevredenheid.

Anoniem
03/05/2017
9

Het contact met het bedrijf is altijd vriendelijk en correct. De geleverde diensten worden vakkundig uitgevoerd. Afspraken worden correct nagekomen.

Jan Geenen (Roermond )
03/05/2017
9

Kundig personeel, warme en vriendelijke uitstraling

Jo v.d. Velden (Reuver)
19/04/2017
10

vriendelijk en betrouwbaar.

Anoniem
18/04/2017
10

Betrouwbaar bedrijf. Vriendelijke Correcte service

Dhr. Max Steven (Echt)
13/04/2017
9

Hier ben je klant en geen nummer, men kent de mensen ook de monteur het receptie personeel en de verkoper(s) en zo hoort het een echt Familie bedrijf zo voelt het aan. Niets is te veel. Service staat hoog aangeschreven. Een voorbeeld voor andere zaken.

Martin stinissen (Belfeld)
13/04/2017
9

Als je er langs rijd straalt er al wat uit ,naar buiten dat je zo naar binnen wil.

Patricia Haazen (Steyl)
12/04/2017
10

Zeer vriendelijk en behuulpzaam bedrijf.
Zeer goede service.

Anoniem
10/04/2017
9

Het is een fijne garage. Personeel is vriendelijk en kundig. Er wordt meegedacht en ze staan voor je klaar bij eventuele problemen.

Wil Vialle (Reuver)
10/04/2017
8

een goede persoonlijke garage, je voelt geen drempel om daar naar binnen te gaan.

Wim Janssen
06/04/2017
9

Prettige mensen,goed contact, vlotte service, mooie showroom

Dhr. H. Hustings (Swalmen)
05/04/2017
10

Goed werk en prima service, keurige leenauto's en komen de afspraken na.

Anoniem
29/03/2017
10

Altijd welkom, altijd behulpzaam, goede technische kennis. Kortom: zeer goede service.

Dhr Janssen (Tegelen)
29/03/2017
10

Vriendelijk

Dhr. Hans Hustings (Swalmen)
23/03/2017
10

Gouden regels gelden bij deze dealer ; Afspraak = afspraak. Prima service en een vriendelijk 'meedenk' team, altijd keurige leenauto's paraat. Prettige wachtruimte met verzorgde koffie corner.

Harry van Lieshout (J.J. de Vlamstraat 175, Best.)
23/03/2017
9

Eerlijke werkzaamheden en kostenberekening!!!!

GWB van Rhee (Tegelen)
16/03/2017
8

Prima service dadelijk uitleg en zeer klantvriendelijk

Mvr.M. Wolters (Reuver)
16/03/2017
10

Om de fijne en goede benadering en het na komen van de afspraken.

Anoniem
09/03/2017
9

we zijn nog altijd goed en correct geholpen. En vinden dat ze eerlijk met ons omgaan bij vragen,problemen. Proberen altijd goed mee te denken

Wiel Hendriks
03/03/2017
10

Uitstekende service, aandacht voor de klant.

Jacq Beurskens (Belfeld)
01/03/2017
10

betrouwbaar

Hans Dambacher
23/02/2017
10

Super garage

H Waajen (Roermond)
22/02/2017
9

Prima Service

Jan Brinksma
15/02/2017
9

Hulpvaardig en denken mee

Anoniem
14/02/2017
10

Goede service

Dhr. A. Bruijns (Swalmen)
24/11/2016
9

Uitstekende verzorging en een lekker bakje koffie tijdens het wachten wat overigens niet zo heel lang duurde.

Ruud Franssen (Swalmen)
10/11/2016
8

Goede service en prettige communicatie bij zowel de balie alsook de monteurs in de werkplaats.

Anoniem
23/09/2016
9

Goed correct bedrijf waar de klant nog koning is .

Anoniem
22/08/2016
10

PRIMA SERVICE KLANTVRIENDELIJK BEHULPZAAM

Gerrit Dommerholt (6071 EA 13)
22/08/2016
8

omdat ik een 8 een goed cijfer vind

Auris John (Tegelen)
03/08/2016
10

Al jaren een tevreden klant. Goede service en eerlijke voorlichting.

Huub van Lieshout (Swalmen)
03/08/2016
8

familiaal bedrijf, geeft vertrouwen,ze zijn er als je ze nodig hebt ,

Frans Rijvers (Belfeld)
01/08/2016
10

Afspraken zijn keurig en correct na gekomen

wcmm koolen (swalmen)
29/07/2016
10

in dit bedrijf wordt je goed geholpen

Jan Walenbergh (Roermond nrd. Swalmen)
27/07/2016
10

Uiterst correcte benadering en afhandeling.

Marc Schlicksupp (Swalmen)
27/07/2016
10

het is een plezier om door het hele team van deze garage geholpen te worden. Goede sfeer en duidelijke communicatie, zelf toen ik per ongeluk mijn auto een dag te vroeg voor de beurt bracht hebben ze dit met een glimlach toch afgehandelt!!

Anoniem
20/07/2016
9

Ik ben zeer tevreden

Anoniem
13/07/2016
8

Met een 8 is het gewoon goed, het kan altijd beter ,maar dat ligt bij de dealer,ze moeten gewoon alert blijven in deze tijd,
Met een 8 blijf je wel trouw aan de garage waar je bent.

L. van Denzen (Tegelen )
13/07/2016
10

Deskundig,vriendelijkheid en lekkere koffie.

Rob Schätzler (Geleen)
13/07/2016
9

Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid, kwaliteit

Jeanne Adriaans (Swalmen)
23/06/2016
10

Om dat het atijd goed is

Anoniem
22/06/2016
9

Ben erg tevreden over de garage. Zijn allen zeer behulpzaam. En mocht er wat met me auto zijn kan ik gelijk terecht

Anoniem
22/06/2016
9

ben er tevreden over.

Anoniem
22/06/2016
9

zeer tevreden over deze dealer

A.Wanten-Seuren (Beesel)
22/06/2016
8

Dicht bij huis, goede service.

Meneer B Ketelaars (Roermond )
17/06/2016
8

Volle tevredenheid.

Dhr. M Crommentuijn (Stalbergweg 228 Venlo)
15/06/2016
10

Als je de schowroom binnenkomt is alles schoon , de auto's overzichtelijk neer gezet , de verkoper vriendelijk en heeft verstand van zaken en zo voort en zo voort.

Jos Zijlstra (Roermond)
15/06/2016
10

Vriendelijk, behulpzaam, meedenken en vakkennis

Familie Stinges (Reuver)
09/06/2016
10

Is een voorbeeld van de perfecte service

Anoniem
08/06/2016
10

Accuraat en vooral betrouwbaar.

Dhr. J.W.D. Kuipers (Reuver)
08/06/2016
10

Nogmaals vakbekwaam personeel en weten waar ze mee bezig zijn. Kopje koffie doet ook wonderen en het is zeer gezellig met de andere klanten aan tafel. Iedereen wordt hier als klant behandeld en dat is heel wat waard. Andere Toyota ondernemingen in de regio kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Toyota tevredenheid is zeker uitmuntend!

T Cuijpers (Swalmen)
08/06/2016
9

Prima service gelijk aan de beurt

Anoniem
01/06/2016
10

Goed geadviseerd. Vriendelijke mensen. Prettige sfeer.

dhr.h.vallen (swalmen)
01/06/2016
10

goede service, klantvriendelijk personeel.

Geert Poeth (Herten)
01/06/2016
9

Toyota Wuts voelt vertrouwd en biedt een prima service.

J. Zeegers (Posterholt)
01/06/2016
9

Een bedrijf met een super service en veel vakkennis.

Martin (Beesel)
01/06/2016
9

goede service en komt afspraken na

Mat Hoffmans (Venlo-Blerick)
30/05/2016
10

Alles verloopt volgens afspraak. Prima en prettige benadering en behandeling. Uitvoering van de werkzaamheden vindt plaats volgens gemaakte afspraken. Ben zeer tevreden!

Anoniem
26/05/2016
10

kan altijd direct bij de dealer terecht bij storingen

Anoniem
18/05/2016
10

Zeer tevreden over de service

Wil Vialle (Reuver)
18/05/2016
8

wij zijn tevereden over onze dealer, we worden er correct geholpen.

Hans Hustings (Swalmen)
06/05/2016
10

Ik ben inmiddels al meer dan tien jaar een tevreden toyota rijder en sindsdien klant bij deze dealer.
Het is zowel een betrouwbaar bedrijf als automerk. Vakkundig en vriendelijk personeel. Is de reparatie nu groot of klein de service is altijd TOP. En last but not least; "afspraak is afspraak '.

Anoniem
29/04/2016
10

heel klantvriendelijke en correcte garage

Anoniem
22/04/2016
9

Goede service

Lei Weijers (Belfeld)
20/04/2016
10

We komen er al jaren en hebben nog nooit iets negatiefs ervaren. Zijn vriendelijk denken mee komen afspraken altijd na,krijgen altijd een vervangende auto. Dus wij zijn zeer tevreden.

Kuipers (Reuver)
13/04/2016
10

Wie je ook aanspreekt, ze nemen alle tijd voor je. Geven raad bij eventuele problemen. En zoeken samen met jou naar de goedkoopste en eenvoudigste oplossingen.

Mevr. Wolters Lucker (Reuver)
08/04/2016
9

Omdat alles zeer vriendelijk en correct is behandeld.

Anoniem
06/04/2016
10

40 jaar klant dat spreekt voor zich.

Anoniem
30/03/2016
10

Dealer is op alle aspecten een voorbeeld voor andere garages.
Er wordt zeer professioneel en deskundig gewerkt en afspraken worden nagekomen.
Receptie en service gaan erg vriendelijk om met klanten en weten waar ze het over hebben.
Wij zijn zeer tevreden en het is voor ons erg plezierig om bij hun onze twee Toyota 's in onderhoud te hebben.

Anoniem
30/03/2016
10

Prima service. Prijsopgave vooraf. Als er meerkosten zijn wordt dit altijd gecommuniceerd. Vertrouwen in de zaak.

M Bex (giel) (Roggel)
30/03/2016
9

Zeer Goede Garage met goede afspraken ,daar kunnen ze op andere plaatsen nog wat van leren

Dhr. Koolen (Roermond)
16/03/2016
10

Deze garage is erg klantvriendelijk goede monteurs service is top

J.B.Passchier (Herkenbosch)
16/03/2016
9

Als je komt dan is de benadering zeer vriendelijk, heb je een probleem wordt ook direct geholpen en de sfeer is zeer gemoedelijk
zeker in deze tijd.

Anoniem
11/03/2016
10

Omdat ik niet zou weten wat deze dealer nog meer zou kunnen doen voor zijn klanten. Tenminste als hij wel bestaansrecht wil houden.

H. Vrinds (Swalmen)
09/03/2016
10

Vakbekwaam, klantvriendelijk en correcte afspraken qua tijd en kosten.

w drissen (gevaren)
24/02/2016
9

Goede zorg voor de auto en een fijne behandeling vriendelijke mensen

Wil Vialle (Reuver)
24/02/2016
8

ik vind dit een klantgerichte en vriendelijke, vakkundige dealer. dat geeft een goed gevoel.

Jacq. beurskens (Belfeld)
17/02/2016
10

Altijd een goede dealer daarom kom ik er al 25 jaar

Leo Steffanie (Roermond)
17/02/2016
8

correct en beleeft

Anoniem
03/02/2016
9

Is zeer betrouwbaar correct en oplettend

Ricks Wuts (Swalmen)
03/02/2016
10

Deze garage komt correct alles na en als er iets niet klopt wordt dit correct en vlug opgelost

Anoniem
01/02/2016
9

Ze zijn zeer klantvriendelijk.

Marleen Meusen (Reuver)
27/01/2016
8

Klasse bedrijf!!! Komen er al wat jaartjes en word er iedere keer weer goed geholpen,of het een nieuwe of in ons geval een oudere auto is maakt niets uit.Personeel is altijd even vriendelijk en behulpzaam. Ik zal het zeker aanbevelen bij andere mensen.En omdat ze hun werk goed doen hoeven we zelden door het jaar heen naar de garage.Alleen voor de beurt en keuren.Je kunt geen beter merk auto kiezen.Hij is echt betrouwbaar!!!!

Anoniem
22/01/2016
8

Keurig bedrijf en service.

Anoniem
13/01/2016
9

Garage Wuts is vanaf 1973 mijn auto garage waar ik meer dan 8 nieuw Toyota,s heb gekocht en waar altijd het onderhoud is uitgevoerd. Vanouts een betrouwbare garage waar de klant als klant wordt benaderd en bediend.
Vriendelijke correcte deskundige hulp is het motto en kleinigheidtjes worden met een gesloten beurs afgedaan.
Echt een garage waar je af en toe gewoon naar binnen loopt om een bakkie te doen en ff bij te praten met de eigenaar . Want zeg nou zelf wanneer komt een Toyota in de garage ??
Het is dat de fabriek de beurten voorschrijft maar anders !
Eens een Toyota altijd een Toyota.

wim verwijlen (beegden)
06/01/2016
10

ook de baas is heel gewoon .

T.neuen (swalmen)
04/01/2016
9

Door hier een 9 te geven spoor ik dedealer aan om de volgende keer toch een 10 te scoren.

Anoniem
30/12/2015
9

Alles is altijd goed

Anoniem
30/12/2015
8

Ik vind een 8 een zeer goede beoordeling.

Dhr. G.J. v. Kessel (Maasbracht )
30/12/2015
9

Vriendelijk personeel, klantvriendelijke opstelling, kundige monteurs,

Dhr. H. van Herten (Roermond)
30/12/2015
10

Zeer klantvriendelijk en reparaties worden op zeer deskundige wijze uitgevoerd. Communicatie verloopt altijd zeer soepel en alles is bespreekbaar. Afspraak is afspraak en dit geeft vertrouwen. Kan deze garage iedereen aanbevelen.

dhr. R. Vogelaar (Roermond)
28/12/2015
10

Goede keus aan auto's, prettige sfeer en deskundig personeel.

Ger in 't Zandt (Tegelen)
28/12/2015
10

Bij elke gelegenheid waar ik de garage nodig had, ben ik perfect bediend met een goed advies en een redelijk kostenplaatje.

Anoniem
23/12/2015
10

Denkt met de klant mee en geeft hierbij goede adviezen

Dhr H Pijnenburg (Reuver)
23/12/2015
10

in verband met de goede servies
zelden zoon goede servies mee gemaakt

Joop Elbers (Roermond)
23/12/2015
10

Fijne garage. Nette,correcte en vriendelijke behandeling.Werkzaamheden uitstekend uitgevoerd tegen afgesproken prijs.

Ria Hendrikx (Reuver)
23/12/2015
8

vriendelijk, netjes, beleefd

Jos van Dijk (Heel)
16/12/2015
9

Dit is een betrouwbare kwaliteitsgarage met klantvriendelijke en deskundige medewerkers. Ik kom hier al ruim 20 jaar naar volle tevredenheid

Mw. G. Smits (Heythuysen)
16/12/2015
9

Ik ben zeer tevreden met deze dealer. Erg prettig in de omgang, vriendelijk personeel, duidelijke uitleg wat er moet gebeuren aan de auto, ik heb het volste vertrouwen in hun, ik kan dit bedrijf bij iedereen aanraden.

Laura Pijls (Tegelen)
10/12/2015
10

Wij zijn zeer tevreden over de ontvangst en behandeling. Alles word perfect uitgevoerd.

H.H.H. Van Den Beucken (Reuver)
09/12/2015
8

Omdat alles wat verteld is en gedaan wordt goed was vertaald

Jack van der Goot (Maasbracht)
09/12/2015
10

Fijn bedrijf, goede ontvangst, altijd duidelijk over wat er moet gebeuren, altijd een belletje bij onverwachte kosten ook al stellen deze nauwelijks iets voor. Hier kom je graag terug.

Nicole Geraedts (Swalmen)
09/12/2015
10

Fijne service, deskundig en eerlijk advies, vriendelijke bediening!

paul hofkens (swalmen)
09/12/2015
10

goede service, vriendelijk personeel

Hr. en Mevr. Eijkman (Roermond)
07/12/2015
8

te vrede

Dick de Jong (Swalmen)
03/12/2015
9

Zeer klantvriendelijk

Jos Zijlstra (Roermond)
03/12/2015
9

aardige medewerkers. je wordt herkent

P.H.L.Stinges (Reuver)
03/12/2015
10

prima service; nooit geen klachten gehad

Anoniem
02/12/2015
10

Ik ben in het algemeen zeer tevreden over de garage. Klantvriendelijk en deskundig.

Vic Schobben (Horn)
02/12/2015
9

Deze erkende reperareur is uitstekend in alle opzichten,klantvriendelijk en zakelijk correct!

w.orth (6093 ae heythuysen)
02/12/2015
10

omdat alles altijd ok is

WJM Rosbender (Swalmen)
25/11/2015
9

Zeer duidelijk en een prima site

dhr. Martin. H.J. Bekkes (Roermond)
23/11/2015
9

De reden daarvan is dat ik zeer tevreden ben en geen op- of aanmerkingen heb op wat dan ook.
De service worden steeds tot onze volle tevredenheid verleend!

Anoniem
19/11/2015
10

Puike bedrijf en mensen die klaar staan voor hun klanten.

Anoniem
11/11/2015
10

De dealer bied een geweldige service die ik nog nooit eerder ergens ontvangen heb. Ze maken afspraken waar en zijn erg coulant in de afwikkeling van onverwachte problemen. Deze dealer zou ik willen voordragen voor een "warme douche" in de uitzending. Echter de eigenaar wil gewoon blijven en dat siert hem maar ook zijn personeel.

Anoniem
04/11/2015
10

Super service, aardige mensen. Staan klant zelfs na sluitingstijd te woord.

Familie Claessen (Roermond)
02/11/2015
10

Uitstekende service op alle vlakken.

Anoniem
29/10/2015
10

Ik kom al jaren als tevreden klant bij dit Autobedrijf met twee auto's vanwege de goede service, de vriendelijkheid, de vertrouwdheid en vakkundigheid. Goede afspraken, denken mee en nog nooit ergens problemen mee gehad. Met een gerust gevoel weer de weg op: warm aanbevolen!

H.G.M.Grispen (Echt)
29/10/2015
9

Zeer correct bedrijf met kundig personeel.

Anoniem
28/10/2015
10

Deskundigheid en service

Dhr. Hans Hustings (Swalmen)
28/10/2015
10

Bij dit Autobedrijf staat men echt altijd klaar voor iedere klant, vriendelijk personeel, vakkundige werkplaats, afspraak is afspraak. In één woord samengevat; BETROUWBAARHEID. En dat is in mijn beleving nou Service met een hoofdletter. Logisch dat ik ook al jaren met een gerust gevoel de weg op ga. "Blij dat ik Toyota rij".

Louis van Denzen (Tegelen)
28/10/2015
10

Netjes en accuraat gewerkt. Aan de balie goed geholpen, er wordt met wensen rekening gehouden.

piet maessen (boukoul)
28/10/2015
9

correct behulpzaam vriendelijk

Anoniem
26/10/2015
10

komt alle afspraken volledig na
geeft een duidelijk advies
is uitermate klantgericht

Anoniem
20/10/2015
9

Betreft een goed totaal plaatje: vriendelijke en vakbekwame medewerkers, betrouwbare service, behulpzaam en prima prijs-kwaliteit.

jack van der sterren (reuver)
16/10/2015
10

bertrouwbaar eerlijk rechtuit

S. van de Port (Roermond)
14/10/2015
9

Men is altijd aardig, deskundig en correct bij Wuts te Swalmen. Indien de klant niets heeft aan een bepaalde koopintentie, dan is men zo eerlijk om dit te zeggen. Hierbij refereer ik naar een intentie om een diesel te kopen i.v.m. het gestegen aantal kilometers. Men is goed op de hoogte van de sterke en zwakke punten van hun product wat mij vervolgens uitgelegd werd. De volgende auto koop ik graag bij Wuts omdat ik dan weet dat ik een goede keuze maak.

Anoniem
12/10/2015
10

soepele communicatie en service

Bert Kessels (6071 VG Swalmen)
12/10/2015
9

Correcte en vriendelijke tegemoetkoming en niet alleen aan de zaak denken maar ook aan het belang van de klant.

Familie Boonen (Reuver)
12/10/2015
10

het is een profesioneel bedrijf. Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Geen onnodige kosten achteraf. Je word overal netjes over geinformeerd.

Hans Janssen (Maastricht)
07/10/2015
10

Mijn Corolla rijdt al 330.000 km rond (op benzine) en doet dat nog steeds geweldig. Dat betekent dat vakmensen mijn auto onderhouden hebben. Verder altijd vriendelijk te woord gestaan en geen reparaties uitgevoerd die niet nodig waren.

Har Schreurs (Swalmen)
07/10/2015
10

werken vlgs. afspraken, bij extra kosten word eerst contact opgenomen,

Sjef Vaessen (St Odiliënberg)
07/10/2015
10

Duidelijkheid over hetgeen aan de auto moet gebeuren.
Correctheid over de gemaakte afspraak en de benodigde tijdsduur.
Duidelijkheid over hetgeen aan de auto is gebeurd en over de kosten

R. Vd Berg (Heel)
05/10/2015
10

Altijd tevreden over autobedrijf Wuts. Van afspraak tot afhandeling zoals het hoord. Netjes. Keep up the good work.

Anoniem
01/10/2015
7

tevreden

Gerard Keuben (Reuver)
30/09/2015
10

Netjes en correct geholpen.

H.M.Janssen (Swalmen)
30/09/2015
10

ben zeer tevreden en al jaren klant

Fam. Dollbaum (Kronenberg)
28/09/2015
10

Service staat zeer hoog in het vaandel

Harrie Beurskens (Swalmen)
23/09/2015
9

Prima service en betrouwbaarheid

Anoniem
16/09/2015
8

Goed, deskundig, betrouwbaar en vriendelijk

Anoniem
11/09/2015
10

Ben al geruime tijd vaste klant bij deze dealer. Kom nooit tevergeefs met een vraag of tip. Ook al heeft het voor hun geen belang. Het vertrouwen is daarom zo groot. Heb inmiddels een occasion gekocht. Met de bruikbare tip van mijn dealer bij een andere dealer.

Anoniem
11/09/2015
9

Goede service

J. G. Brummans (Tegelen)
11/09/2015
10

Je wordt altijd correct geholpen, zijn vriendelijk. Je bent hier nog echt klant en niet nummer zoveel. Weten ook wat de klant wil en betrouwbaar. Voor mij is hier alles naar wens

Anoniem
27/08/2015
9

keurig garagebedrijf, goede service, eerlijk, vriendelijk, duidelijke informatie, auto werd keurig afgeleverd

Anoniem
27/08/2015
9

Prima service fijne garage om te komen

Canton (Belfeld)
19/08/2015
9

Betrouwbaar,eerlijk, kundig en vriendelijk

Anoniem
13/08/2015
8

Goede service,klantvriendelijk.

Anoniem
11/08/2015
10

Duidelijke en eerlijke afhandeling en service.

Anoniem
06/08/2015
9

Goede service, professioneel en zeer vriendelijk

Anoniem
05/08/2015
10

het enige wat ik nog wil toevoegen aan mijn reeds eerdere mening van deskundig en vriendelijk personeel is het vertrouwen wat deze garage mij als klant geeft!!!

Anoniem
04/08/2015
9

Deze voert zijn werkzaamheden zeer correct uit op afgesproken tijdstip

Anoniem
03/08/2015
10

Ik word bij deze dealer al ongeveer 25 jaar buitengewoon correct, zakelijk, vriendelijk en goed geholpen, en heb nooit de minste klacht hoeven te uiten.
Ik blijf er klant en kan en zal hem als de gelegenheid zich voordoet bij iedereen met een gerust hart aanbevelen.

Peter Slangen (Melick)
22/07/2015
9

alles volgens afspraak uitgevoerd, dit naar volle tevredenheid

Rob Schätzler (Geleen)
22/07/2015
10

Ik ben in alle opzichten tevreden.

M.H.j.Pijls (Tegelen)
15/07/2015
10

Snelle en goede service
Je wordt er Altijd vriendelijk en correct geholpen.

Ger Cox (Sint Odiliënberg)
13/07/2015
8

Dit was onze eerste keer bij dit servicepunt en zijn zeer netjes behandelt.

Jan Zeegers (Posterholt)
08/07/2015
10

De service die geboden wordt bij dit Autobedrijf is top. Mijn auto werd thuis opgehaald en ook weer afgeleverd.

Thea Pansters (Roermond)
08/07/2015
10

omdat alles naar wens is verlopen.

w.koolen (Swalmen)
23/06/2015
10

wij zijn zeer tevreden over deze dealer.

Anoniem
18/06/2015
10

Zeer goede service kennis en ze hebben een leenauto ter beschikking

Mat Hoffmans (Venlo-Blerick)
18/06/2015
10

Altijd correct te woord gestaan en perfect geholpen.
Alle beurten/reparaties keurig uitgevoerd.
Gratis leenauto staat altijd klaar.
Een bedrijf waar de klant nog koning is!!

Anoniem
17/06/2015
9

goede en snelle service. vakkundig en hulpbereid

Anoniem
17/06/2015
9

Wordt altijd vriendelijk en correct behandeld

Anoniem
17/06/2015
9

Prijs en service kan altijd beter.

Jack van der Goot (Maasbracht)
17/06/2015
10

Vriendelijke en correcte ontvangst. Klant is koning gevoel, tijd voor een vraag of praatje. Dit is een fijne garage.

Leo Steffanie (Roermond)
04/06/2015
8

correcte benadering en afhandeling.

J. Ramakers (Swalmen)
03/06/2015
9

Zeer tevreden.

Erwin Peeters (Roermond)
20/05/2015
10

Perfecte service, vriendelijke mensen welke zeer deskundig handelen!

Anoniem
13/05/2015
9

Vriendelijk, klantgericht, deskundig, nooit voor verrassingen komen te staan omdat ze tijdig contact met je opnemen bij extra niet geplande werkzaamheden etc.

esther Stienen-Bremmers (Baexem)
13/05/2015
10

Klantgericht

A Bruijns (Swalmen )
29/04/2015
9

Prima en vriendelijke uitleg over de te verwachten werkzaamheden

Anoniem
29/04/2015
6

Matige kostenindicaties vooraf.

Frank klerkx (Sittard)
29/04/2015
10

Ik wordt altijd eerlijk en oprecht geholpen, onder het genot van een kopje koffie wordt er ook nog wat verteld als hier tijd en gelegenheid voor is. Je bent er niet alleen klant maar ook een vriend.

G. v.d. Beuken (Roggel)
29/04/2015
10

Goede service, geven goed advies, behulpzaam.

H Suylen (Swalmen)
29/04/2015
9

hij geeft goed advies.

Jo van der velden (reuver)
29/04/2015
10

goede beoordeling uitstekend werk leveren en voor mij betrouwbaar.

Lei Pfennings (Swalmen)
29/04/2015
10

al 43 jaar klant,dit zegt genoeg.

Frits Koolen (Roermond)
02/04/2015
10

Uiterst klantvriendelijk en een perfect service

Anoniem
01/04/2015
9

Correcte afhandeling, vriendelijkheid,

Vic Schobben (Horn)
01/04/2015
10

Uitermate tevreden over dealer/rep. Wuts door de persoonlijke benadering, uitstekende service en eerlijke voorlichting!!

Anoniem
25/03/2015
10

Vriendelijk, kundig. Gewoon goed

H. Poeth (Herten)
25/03/2015
9

Het cijfer 9 is een verdienstelijk cijfer. Alles wordt correct uitgevoerd afspraken worden nagekomen. Waarom geen 10, op de rekening was het verwisselen van de wielen winter/zomer in rekening gebracht. Naar mijn mening moesten de wielen er toch af om de remmen na te kijken bij een grote beurt. De beurt had dan ook €20,00 goedkoper gekund.
Je wordt in deze toelichting gevraagd kritisch te zijn, dan lijkt het zeuren, echter ben ik zeer tevreden over het bedrijf. Voel me altijd welkom en stap met een goed gevoel weer in mijn toyota daar ik weet dat de werkzaamheden door vakmensen is gedaan.

Wim Janssen (Maasniel)
25/03/2015
9

over alles tevredenn

Anoniem
11/03/2015
10

Al jarenlang zeer tevreden klant !

Wim Steyven (Swalmen)
04/03/2015
10

ik heb geen punt waar ik hem negatief kan beoordelen.

Y. van Zwam (Helden)
04/03/2015
10

Uitstekende service, tijdige en volledige informatieverstrekking, juiste prijsopgave, zeer nette aflevering van de auto na onderhoud of reparatie. Erg klantvriendelijk en deskundig bedrijf.

Jacq Pansters (Belfeld)
25/02/2015
10

Gezien de score van de vorige vragen.

Jan de Jong (Roermond)
25/02/2015
9

Ik ben al jarenlang zeer tevreden over de garage, qua sfeer, behandeling, service en vakmanschap.

Ger in 't Zandt (Tegelen)
19/02/2015
8

de site is duidelijk en voldoende snel

dhr. W.Drissen (Swalmen)
18/02/2015
9

Fijn en goed gewerkt, zeer tevreden, vriendelijk , gewoon een keurig bedrijf.

H.G.M.Grispen (Echt)
18/02/2015
10

Sinds 1992 ben ik tot volle tevredenheid client bij deze daeler

Mevr. van Soest. (Reuver)
11/02/2015
10

Ze doen dat wat nodig is bv. een kleine beurt i.p.v. een grote beurt omdat er te weinig kilometers gereden zijn.
Vriendelijke behandeling en een vervangauto als cliënt dat wil.

Wilhelmus coppus (Reuver)
11/02/2015
10

Dit is voor mij een perfecte Toyota dealer, zeer kundig ,altijd even vriendelijk , zowel werkplaats receptie, alsook directie, zal hier in lengte van dagen klant blijven ,als ook mijn dochter ook fervente Toyota rijdster.
Chapeau, ga zo door .

JHJM Drabbels (Reuver)
04/02/2015
10

de huiselijke eerlijke sfeer binnen dit bedrijf de goede service en perfecte communicatie dat spreek mij zeer aan.

Anoniem
29/01/2015
9

Gewoon goede service en klantvriendelijkheid.

Anoniem
29/01/2015
9

Goede service en vriendelijk personeel.

Fam. Boonen (Reuver)
29/01/2015
9

Mijn Toyota dealer Wuts staat altijd voor ons klaar. De medewerkers zijn altijd behulpzaam en vriendelijk en denken met je mee. Als er al een keer een reparatie is (wat gelukkig niet veel voorkomt) kunnen we onze Toyota altijd op korte termijn brengen en word er voor vervoer gezorgd. TOP!

Fred Hart (Roermond)
29/01/2015
9

zeer tevreden over de werkzaamheden en de correcte afhandeling en over de persoonlijke gespreken met de dealer
en de koffie was lekker
dit bedrijf is voor iedereen aan te raden in woord en daad

Anoniem
26/01/2015
9

Goede service eerlijk en correct

Ricks Wuts (Swalmen)
26/01/2015
10

In de ongeveer 30 jaar dat ik klant ben heb ik nooit echte problemen gehad of ze werden goed opgelost door het vriendelijke personeel.

Ger Verstappen (Heythuysen)
14/01/2015
10

Omdat deze zeer klantvriendelijk is, een zeer goede service geeft, en de prijsopgave was correct en erg gastvrij.

Anoniem
09/01/2015
9

Goede service.

Anoniem
30/12/2014
8

Klein familie bedrijf! Goed meedenken met de klant, daardoor geeft deze ook een zeer goede service. Helaas zijn de vastgestelde prijzen van onderhoud aan de hoge kant.

Anoniem
23/12/2014
9

Klantvriendelijke en persoonlijke benadering. Bij afwijkingen wordt per omgaande contact opgenomen.

h.van den beucken (Reuver)
09/12/2014
7

IKkan hem ook 8 of meer geven omdat de keren dat ik daar ben geweest elke keer goed ben behandeld

Har Schreurs (Swalmen)
03/12/2014
10

vakmensen van A tot Z

Jac Simons (Tegelen)
03/12/2014
10

Klantvriendelijke behandeling, betrouwbare afspraken en prijsopgave vooraf, kundige afhandeling.

Laurent Simenon (Boukoul Swalmen)
03/12/2014
9

Het vriendelijke en service gerichte personeel.

Anoniem
02/12/2014
9

Snelle service, correcte afhandeling door het personeel, vooraf een indicatie van de kosten (en geen verrassingen achteraf), mogelijkheid om online een afspraak te maken.

Els aan den Boom (Reuver)
02/12/2014
9

Het enige minpunt was de ik de verkeerde banden opgelegd kreeg. Dit was 2 jaar eerder ook eens gebeurd. Dit kost mij een extra ritje en tijd naar de garage.

Anoniem
18/11/2014
9

Persoonlijke benadering, ze nemen de tijd, goede service.

Piet Geraedts (Vlodrop)
13/11/2014
10

Zeer goede uitleg,zeer vriendelijk. Gewoon 100%.

Paul Hofkens (Swalmen)
12/11/2014
9

goede ontvangst, duidelijke uitleg, eerlijk gesprek en goede afhandeling.

Anoniem
22/10/2014
9

Juiste prijsopgave,correct uitgevoerde werkzaamheden.

Anoniem
20/10/2014
10

Goede en snelle service, klantvriendelijk.

Anoniem
20/10/2014
8

goede service/kwaliteit

Anoniem
15/10/2014
9

Bedrijf met zeer goede service, klantvriendelijk, behulpzaam en ook bij acute problemen kun je er altijd terecht.
kortom gewoon TOP!

Anoniem
15/10/2014
8

het is goed

Joop Elbers (Roermond)
15/10/2014
10

Gewoon een GOEDE garage. Goede wijn behoeft geen krans.

Anoniem
14/10/2014
8

Ik ben al heel lang bij garage WUTS

Anoniem
08/10/2014
9

eerlijk, reeel, practisch

Anoniem
06/10/2014
9

klantvriendelijk, nakomen van afspraken

Anoniem
30/09/2014
8

Vriendelijk, Deskundig, betrouwbaar

Anoniem
24/09/2014
9

Komen al jaren met volle tevredenheid daar,wordt altijd gezocht naar oplossingen.

Anoniem
24/09/2014
9

Service

Paul van den Berg (Reuver)
22/09/2014
10

perfecte dealer die doet wat hij afspreekt

Anoniem
19/09/2014
9

Ben erg tevreden over deze dealer en over de auto's die ze me de laatste jaren hebben verkocht

Dhr. J. G. Brummans (Tegelen)
19/09/2014
10

Altijd vriendelijk, correct, weet wat de klant wil, goede service

W. Schatorie (Belfeld)
19/09/2014
10

Klantvriendelijk en behulpzaam.

Anoniem
11/09/2014
10

Wij worden altijd correct geholpen, er wordt nooit moeilijk gedaan (OOK niet om 17.55 uur) en er wordt heel goed en op afspraak gewerkt

Anoniem
10/09/2014
8

Betrouwbaar en behulpzaam.

Anoniem
08/09/2014
8

goede vriendelijke service, duidelijke uitleg wat er gebeuren moet en kosten

Rob Schätzler (Geleen)
04/09/2014
9

Service, kwaliteit en klantvriendelijkheid

Anoniem
03/09/2014
10

Uitstekende ontvangst, geweldige service, gratis leenauto, zeer klantgericht en klantvriendelijk en prima kwaliteit. Puur en eerlijke garage waar de klant gezien wordt.

DHR Mart NIESSEN (MELICK)
03/09/2014
9

EERLIJKE GARAGE.

Anoniem
01/09/2014
9

goede service

H. Pex (Roermond)
01/09/2014
9

Betrouwbaarheid, klantvriendelijk en behulpzaam

Anoniem
27/08/2014
10

goede service

Maria van Oijen (Herkenbosch)
26/08/2014
10

correct behandeld .vriendelijk goede service

Louis van Denzen (Tegelen)
20/08/2014
10

Zakelijk kundig vriendelijkheid, nakomen van afspraken.

H Pijnenburg (Reuver)
13/08/2014
10

zoon servies vind je denk ik nergens wat afspraak en vriendelijkheid betref gewoonweg fantasties

Anoniem
12/08/2014
8

de wachttijd was te lang. onderhou duurde langer dan aangekondigde 20 minuten

Anoniem
11/08/2014
8

Wuts komt gemaakte afspraken correct na

Anoniem
06/08/2014
9

Goeie service vriendelijke receptie

Anoniem
05/08/2014
8

Goede service betrouwbaar en in de buurt

Siem van der Linden (Swalmen)
05/08/2014
8

De kwaliteit en service is uitstekend. Het gebruik van een leenauto tijdens reperaties is geen probleem. Daarnaast wordt er eerst toestemming gevraagd bij grotere gebreken, voordat de reperatie wordt uitgevoerd.

Anoniem
04/08/2014
10

Goede service, vriendelijkheid.

Sjack Impelmans (Herten)
31/07/2014
10

zeer correcte ontvang en afhandeling.

Jo van der Velden. (Reuver.)
30/07/2014
10

betrouwbare service en klantvriendelijkheid.

Martin J.H. Bekkers (Roermond)
30/07/2014
9

Omdat ik zeer tevreden ben over duidelijkheid van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden alsmede de nazorg en service jaar in en jaar uit. Men treedt je altijd uiterst vriendelijk en behulpzaam tegemoet.

Anoniem
29/07/2014
8

Prima service. Haal en breng service terwijl ik gewoon aan het werk was

Anoniem
28/07/2014
9

Er wordt goede service geleverd. Ik had laatst met de bumper een verkeersdrempel geraakt waardoor deze los zat. In de garage werd het direct opgelost en zonder kosten. Ik heb met deze Toyota bij deze dealer een goede deal gedaan.
Ik ben nog steeds zeer tevreden met deze auto.

Anoniem
24/07/2014
8

Je wordt er klantvriendelijk en netjes geholpen en een goede service.

Anoniem
17/07/2014
9

Iets vergeten. Verder ben ik heel tevreden over de service en beurt.

Anoniem
08/07/2014
8

Goede service en klantvriendelijk..

Anoniem
08/07/2014
8

Klantvriendelijkheid waarbij service hoog in het vaandel staat.

Anoniem
08/07/2014
10

Vriendelijk, duidelijk en geeft mij een gevoel van vertrouwen. Weet toegevoegde waarde te creeeren.

m verdellen (helden )
30/06/2014
10

Het is gewoon de beste

Anoniem
26/06/2014
9

Goede dealer, dichtbij

Anoniem
26/06/2014
9

Het algehele plaatje klopt

Anoniem
26/06/2014
10

correct
goede service / vervangend vervoer

Anoniem
26/06/2014
9

correct, klantvriendelijk en betrouwbaar

Anoniem
26/06/2014
9

Goede service

Leny kleinekorte (Herten)
26/06/2014
10

Deze garage is klantvriendelijk, correct en zeer servicegericht naar de klant, een voorbeeld voor alle garages.

M. v.d. Poel/J. Vereijken (Swalmen)
26/06/2014
10

Heb altijd het idee, dat er een "erezaak" van gemaakt wordt om de klant op de beste manier vooruit te helpen.
Heb dit in het verleden ook zelf mogen ondervinden. Iets om "blij" mee te zijn, denk ik.

Mat Hoffmans (Venlo-Blerick)
26/06/2014
9

Een betrouwbare partner. Alle afspraken worden in onderling overleg vastgesteld. Service en onderhoud worden perfect uitgevoerd.

Roger (Heythuysen)
26/06/2014
9

Prima service, klantgerichtheid is goed. Men denkt mee.

j.suylen (buggenum)
16/06/2014
9

betrouwbaar ,vriendelijk

karl maas (roermond)
16/06/2014
10

Vakkennis,vriendelijk en altijd correct, service ver boven het vereiste.

P.H.L.Stinges (Reuver)
12/06/2014
10

In alle jaren (15) nog nooit een negatieve ervaring meegemaakt.

Anoniem
11/06/2014
8

Klantvriendelijk, zeer behulpzaam en betrouwbaar.

Frans Kersten (Swalmen)
10/06/2014
10

Niks te klagen.
Alles als vanouds.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.